Partners

Samenwerking met partners

Van der Meijs Bouwmanagement & Advies werkt in haar projecten regelmatig samen met haar partners voor een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

Over Breet Consultancy
logo_Breet Consultancy
Breet Consultancy heeft een uitgebreid dienstenpakket onder andere voor het ontwerp van technische installaties voor waterbehandeling in zwembaden en dierentuinen, het doen van aanbevelingen voor het besparen van primaire energiedragers in sportaccommodaties en dierentuinen en het beoordelen van technische installaties en accommodaties in zwembaden in relatie tot de wetgeving WHVBZ.

Over de samenwerking
Breet Consultancy en Van der Meijs Bouwmanagement & Advies werken al vele jaren in projecten met elkaar samen, daar waar bouwmanagement en techniek elkaar raken. Het is gebleken dat beiden “dezelfde bloedgroep” bezitten in de benadering en aanpak van de projecten. Hierbij staat steeds het eindresultaat voorop, waarbij geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. De tevredenheid van onze opdrachtgevers heeft geleid tot het besluit een verregaande samenwerking aan te gaan.

 

Over WOOD&APPLES
Wood&apples
WOOD&APPLES is een professionele conceptontwikkelaar met een zeer goed marktgevoel, wat resulteert in creatieve en innovatieve oplossingen voor bestaande of nieuw te ontwikkelen gebouwen en/of gronden. Specialisten op het gebied van herontwikkeling.

Wood & Apples en Van der Meijs Bouwmanagement & Advies  zijn partners die elkaar vol vertrouwen haarfijn aanvoelen en aanvullen. Creatieve vastgoedconcepten worden gezamenlijk in strak geleide processen vormgegeven & uitgevoerd.

Quote
Koen Houtappels, oprichter van Wood & Apples over Van der Meijs Bouwmanagement & Advies: ‘Dit bedrijf is voor een opdrachtgever is een rots in de branding en een zeer betrouwbare partner, met een brok kennis en ervaring. Hoe strakker het proces wordt geleid, hoe meer lol zij erin hebben.’

 

Over HEVO
Hevo
HEVO is een advies- en projectmanagementbureau voor huisvesting uit ’s-Hertogenbosch. De dienstverlening beslaat het gehele huisvestingsproces; van onderzoek in de initiatief- en definitiefase, via advisering en uitvoering van aanbestedingstrajecten tot en met bouw- en kostenmanagement gedurende ontwerp en realisatie.

Hoogwaardige kwaliteit binnen de randvoorwaarden, duurzaamheid en het delen van bijna 35 jaar kennis en ervaring zijn de speerpunten van HEVO.

Over de samenwerking
Van de 35 jaar jaar die HEVO nu bestaat, heeft Joep er 25 meegemaakt. Er kan gerust gezegd worden dat HEVO en Joep samen groot zijn geworden. De relatie is goed; door direct bij de start een opdracht te gunnen, heeft HEVO aan Van der Meijs Bouwmanagement & Advies een vliegende start gegeven .

Quote
Arno Aarts, samenwerkend projectmanager vanuit HEVO over Joep: ‘Joep van der Meijs is een echte bouwmanager: een stevige persoonlijkheid met een visie, waarop je kunt vertrouwen en waarmee je met en kunt bouwen!’

 

Over Aerde
Aerde
Aerde is een inhoudelijk gedreven advies- en bouwmanagementbureau. Als voormalig bouwbureau van de stichting Gasthuis in Tilburg zit maatschappelijk vastgoed het bureau in het bloed. Aerde adviseert zorg- en onderwijsinstellingen en overheden op gebied van strategievorming, verzorgt de begeleiding van bouwinitiatieven en denkt mee met beheervraagstukken.

Aerde zoekt altijd vanuit de inhoud naar de beste oplossingen, ook als die niet binnen de bestaande kaders valt. Zo is het bureau al vroeg begonnen met het koppelen van commerciële vastgoedkennis aan maatschappelijke vastgoed-vraagstukken. Ook heeft Aerde met succes de Snelkookpanmethode ontwikkeld, waarmee weken tot maanden bespaard kan worden op de doorlooptijd van een project.

Over de samenwerking

’De aanpak van Van der Meijs Bouwmanagement & Advies is integraal en de ambitie om kwaliteit te leveren is sterk. Dit sluit naadloos aan bij de werkwijze en cultuur van Aerde. Om die reden werken de partijen dan ook graag met elkaar samen.’

Quote:
‘Joep heeft door zijn uitgebreide werkervaring aan weinig woorden genoeg.’